Kraljica Hrvatske
je jedan od najstarijih izbora ljepote.

Jubilarni 25 izbor Kraljice Hrvatske održati će se 05. prosinca 2018. godine u prekrasnom Gradu Rovinju, biseru turističkih destinacija lijepe naše Hrvatske u jednom od najljepših i naj eminentnijih višestruko nagrađivanijih hotela Lone.

Posebno zahvaljujemo Turističkoj zajednici grada Rovinja i gradu Rovinju, najboljem gradu na Jadranu, što su prepoznali naš cilj i program.

Kraljica Hrvatske poznata je po profesionalnoj organizaciji, suradnji s mnogim poslovnim i eminentnim tvrtkama koje svojim angažmanom, pokroviteljstvom i sponzorstvima ovu manifestaciju dovode na najvišu razinu organizacije i profesionalnosti.Posebno želim zahvaliti svim pokroviteljima koji nas prate podržavaju i pomažu i koji su također zaslužni za naš uspjeh i rezultat . Prvi smo i jedini brand izbora ljepote za koje je najpoznatija vinarija Hrvatske Iločki podrumi, proizvela i etiketirala vino Kraljica Hrvatske.

Mjesta održavanja ovog izbora ljepote pratile su Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Kristalna dvorana hotela Westin u Zagrebu te hotel Lone i grad Rovinj.

Vrijedno je spomenuti i našu nacionalnu Hrvatsku radio televiziju koja svojim profesionalnim angažmanom prati cijeli događaj prenoseći ljepotu, mladost, ponos i pozitivnu energiju mladih djevojaka, budućih poslovno osviještenih žena, ali i modno, kulturno, društvenu manifestaciju za širu javnost na ponos sviju nas. Također, sve naše aktivnosti od početka organizacije do finalnog izbora ljepote možete pratiti na našim web i društvenim stranicama kako bi svaki korak ove profesionalne organizacije približili svima Vama koji nas godinama pratite i podržavate.

Djevojkama i njihovim obiteljima, našim poslovnim partnerima te svima onima koji sudjeluju u organizaciji ove već tradicionalne manifestacije na nacionalnoj razini želimo puno uspjeha i zajedničkih pobjeda u svakom segmentu suradnje. Posebno zahvaljujem i najbližim suradnicima i požrtvovnim članovima tima koji ne štede snage, znanja i rada koji svojim velikim umijećem i zaslugom doprinose razvoju i rastu ovog branda. Zahvaljujemo dragom Novici Bogdanoviću, istaknutom sportašu, koji je svoje znanje i sportske uspjehe nesebično ugradio u temelje ovog branda te ga na taj načinobogatio i učinio uspješnim. Zahvalili bi se i nimalo manje vrijednom, našem izvršnom direktoru, g. Marku Jukić koji je glavni operativac za sve poslove direkcije.

Naš je cilj prezentirati i pokazati Europi i svijetu da Hrvatska ima ljepotu i dobrotu.

Izbor Kraljice Hrvatske krase ljepota, znanje, mudrost, strpljenje i dobrota, sinergija sviju koji svojim predanim radom i ljubavlju sudjeluju u odabiru najljepše djevojke koja će s ponosom nositi prestižnu titulu Kraljica Hrvatske.

Direkcija Kraljice Hrvatske

Predsjednica Natalija Brkić